De Jonge Parket is een bekende parketspeciaalzaak in Zeeland gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van houten en pvc vloeren, gevestigd in Kapelle. Wij denken graag met u mee om samen met u op zoek te gaan naar de vloer waar u op thuis bent.

De Jonge Parket heeft een sterke reputatie opgebouwd vanwege ons vakmanschap en expertise op het gebied van parketvloeren, pvc vloeren, traprenovaties en het renoveren van bestaande vloeren.  We bieden een breed scala aan vloermogelijkheden waaronder gelaagd hout, pvc en laminaatvloeren, traprenovatie voor verschillende voorkeuren en budgetten.

Naast installatie biedt de Jonge Parket ook diensten voor het restaureren en onderhouden van bestaande vloeren. We hebben een team van vakkundige professionals die vloeren kunnen repareren, oppervlakken kunnen schuren en afwerken met  beschermende coatings kunnen aanbrengen.

De toewijding van ons bedrijf aan klanttevredenheid blijkt uit het oog voor detail en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om de wensen van onze klanten te begrijpen en bieden oplossingen op maat om aan uw behoeften te voldoen. Ons team staat bekend om hun professionaliteit, betrouwbaarheid en efficiënt vakmanschap.

De Jonge Parket bedient zowel zakelijke als commerciële klanten in Kapelle en omstreken. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of een eenvoudige upgrade van de vloer, we streven ernaar om prachtige resultaten te leveren en mooie vloeren te creëren die de esthetiek en waarde van elke ruimte verbeteren.